Басейни
Басейни
Якісні басейни для відпочинку
Павільйони
Павільйони
Великий асортимент павільйонів
Джакузі
Джакузі
СПА та джакузі для відпочинку
Новини
Гідромасажні SPA басейни
Новини 26.01.2024 125
Гідромасажні SPA басейни
Спа-басейн - це ваш власний острівець релаксації в метушні сучасного життя. Спа-басейн можна встановити в будинку для відпочинку або наві..
Необхідне обладнання для басейна
Новини 20.01.2024 118
Необхідне обладнання для басейна
Облаштування басейну залежить не тільки від бажання власника, але й від вимог, яким повинна відповідати водойма, тобто вона повинна бути ..
Павільйон для басейну
Новини 18.01.2024 846
Павільйон для басейну
На сьогоднішній день павільйони для басейнів є найбільш функціональною системою для обігріву та підтримки температури води у відкритих ба..
Басейн під ключ
Новини 18.01.2024 879
Басейн під ключ
Вирішили замовити басейн? Тоді ви потрапили в потрібне місце! Компанія AQUA-TREND вже більше 10 років проєктує, обслуговує і будує басейн..
Біосептик для очистки стічних вод
Новини 01.01.2024 88
Біосептик для очистки стічних вод
Приватний будинок за містом немислимий для комфортного проживання без каналізації та інших комунікацій. За відсутності центральної каналі..

Купити басейн в інтернет-магазині з будівництвом під ключ

Інтернет-магазин Aqua Trend пропонує великий вибір товарів для басейну та самі басейни в готовому виді чи під будівництво.

В нас Ви знайдете великий ассортимент басейнів різних типів, обладнання для них та різного роду аксесуари.

Вся продукція, що представлена в нашому інтернет-магазині є від відомих виробників та сертифікована в Україні.

Досвід роботи нашої компанії в сфері продажу та будівництва басейнів вже більше 10 років.


Басейн для відпочинку

Колись плавальні басейни вважалися предметом розкоші. Із розвитком технологій та нових матеріалів, вони доступні багатьом. Ринок наповнений різними типами басейнів, що відрізняються за матеріалом, формою і ціною. Тому споживачам дуже складно вибрати відповідний варіант. У таких випадках слід звертатися в солідну компанію, що має досвід і авторитет.

Рішення купити басейн - це вигідне вкладення коштів у відпочинок і здоров'я. Маючи власний басейн, ви можете плавати, не залежачи від розкладу роботи громадського басейну. Якщо у вас вдома є басейн, ви зможете проводити більше часу з сім'єю, навіть у вихідні дні та після роботи.


Дозвольте нам втілити ваші мрії про басейн

У компанії Aqua Trend ми прагнемо втілити ваші мрії про басейн у реальність і зробимо все можливе, щоб ви змогли вибрати найкращий басейн для себе. Хочете зробити наступний крок на шляху до кращого басейну? Зробіть замовлення у нас, і ми проведемо вас туди.

Наші співробітники мають великий досвід і знають все, що потрібно знати про басейни і СПА. Якщо ви хочете дізнатися більше, будь ласка, зв'яжіться з нами.